Ominaisuudet

Virtuaalikilpailut

Järjestä virtuaalikilpailuita selaamalla kentän reiät läpi ja valitsemalla haluamasi. Leaderboard ilmestyy automaattisesti jokaisen lyönnin jälkeen näyttäen kaikki lyönnin tiedot. Lyö pisintä draivia tai lähimmäksi lippua ja katso lyöntisi uudestaan tarpeen vaatiessa.

 

Palaa peliin

Palaa aiemmin keskeytyneeseen peliin samasta kohdasta, johon se viimeksi jäi.


GPS Golf puttaus

Kaksi tapaa putata: puttisimulaattori tai automaattiputtaus. Puttisimulaattori antaa tarkan ja realistisen esityksen putista mitaten pallon suunnan alle asteen tarkkuudella ja pallon nopeuden alle 1/100mph tarkkuudella. Automaattiputtaus on ideaalinen pelin nopeuttamiseksi ja hauska vaihtoehto puttisimulaattorin rinnalle.


GPS asetukset

Asetuksissa voit vaikuttaa mm. seuraaviin ominaisuuksiin: Greenin nopeus, näytön nopeus, peliaika, uusintalyönnit, kilpailut, puttaus säädöt, näytön näkymät, mittayksiköt, äänet ja saadut putit.


GPS lisäasetukset

Pitää sisällään mm. pallon lentoradan ja kameran kuvakulman asetukset sekä kieliasetukset


Päävalikko

Päävalikko on suunniteltu niin, että navigointi on nopeaa ja helppotoimista. Päävalikosta voit aloittaa uuden pelin, palata edelliseen peliin, aloittaa pisin draivi tai lähimmäksi lippua - kilpailun, valita virtuaalisen harjoitusrangen sekä puttiharjoituksen tai palata Windowsiin.


Pelinäyttö

Pelinäytöltä pääset aloittamaan pelin. Valitse kenttä, kilpailu, reiät, pelaajat ja sää.


Kenttäkirjasto

Kaikkien kenttien tiedot ja yksityiskohdat.


Pelaajan näyttö

Mahdollistaa tallennetun pelaajan tietojen esim. profiilin, nimen, tasoituksen, kätisyyden ja käytetyimpien mailojen siirtämisen uuteen peliin. Tiedot voi halutessa myös poistaa.


Helikopteriylilento

Ylilento ilmestyy näytölle automaattisesti aina ennen aloituslyöntiä. Halutessasi ylilento myös selostaa kuinka väylä tulisi pelata.


Peli

Pelin tietojen tarkastelu pelin aikana: tuulen ja mailan tiedot, etäisyydet, pelin kuvakulman muuttaminen, asetusten esiintuonti.


Pallon lento

Lennä pallon mukana ja näe pallon lentorata, laskeutuminen ja rullaus aina pallon pysähtymiseen saakka.  Kuvakulmaa voi vaihtaa.


Pallon lentorata

Järjestelmä piirtää graafisesti pallon lentoradan.  Tulosta analyysit lyönneistäsi tai täydellinen data pelaamasi kierroksen greeniosumista, puteista jne.


Lyönnin tulos

Lyönnin tiedot ja analyysi (pallon nopeus, lyönnin pituus, kantomatka, rullaukset, pallon laskeutumispaikka, lyönnin kulma, mailanpään nopeus, lavan kulma) tulevat näytölle jokaisen lyönnin jälkeen. Myös lyöntivuorossa seuraavan tiedot (etäisyys lipulle ja ehdotettu maila) näkyvät näytössä.
 

Uusinta

Parhaat lyönnit automaattisesti uusintana uudesta kamerakulmasta.


Options valikko

Valitse näytä lippu, ylilento, tuloskortti, uusi lyönti, harjoitus, näytä lyönti, seuraava pelaaja, keskeytä reikä, seuraava reikä, viimeisen lyönnin statistiikka, aloita tai lopeta peli.
 

Tuloskortti

Voit pelin aikana katsoa tai tulostaa tuloskortin. Lopettaessasi pelin tuloskorttiisi kirjautuu päivämäärä ja paljon muuta tietoa. Mikäli peli jäi kesken voit näppärästi palata tuloskorttisi tiedoilla samaan peliin.